EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
22 de Juliol de 2017
| Ja som 11076
27/06/2017 17:10h
Aprovades les bases dels Premis Civisme 2017
La convocatòria, que es publicarà en breu, preveu 5 categories per a persones o entitats
premis civisme 2016
premis civisme 2016

El 9 de juny es van publicar al DOGC les bases dels Premis Civisme del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que volen promoure el civisme i potenciar totes aquelles actituds de persones físiques o jurídiques que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació, i tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència, entenent el civisme com un instrument indispensable per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa.

 

Els Premis de Civisme estableixen 5 categories:

 

·  El Premi Serra i Moret és el primer premi de civisme convocat. Data de 1982 i premia obres d'assaig i treballs pedagògics.

 

·  Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura. Aquests premis van ser instituïts per l'Associació Mossèn Batlle, fa trenta anys, en record i homenatge a Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l'entitat, d'inqüestionable estimació a Catalunya i d'exemplar actuació cívica.

 

·  Els Premis als Mitjans de Comunicació premia els treball realitzats als àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i de pàgines web de contingut cívic. Guardona treballs o conjunt de produccions que hagin sobresortit pel tractament dels valors de civisme i hagin exercit un determinat impacte social.

 

·  El Premi de Civisme a la Innovació té l’objectiu de premiar les accions que, un cop posades a la pràctica, hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d’un col·lectiu com del conjunt de la societat.

 

·  El Premi Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil vol reconèixer persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país.

 

La convocatòria oficial per al 2017, amb els terminis i documents a presentar, es publicarà properament en aquest enllaç.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Xavi Nus Opinió
Xavi Nus
REVISTA ESTRIS NÚMERO 214
En aquest número, la revista Estris proposa reflexionar sobre el consum responsable com...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC