EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
27/06/2017 17:10h
Aprovades les bases dels Premis Civisme 2017
La convocatòria, que es publicarà en breu, preveu 5 categories per a persones o entitats
premis civisme 2016
premis civisme 2016

El 9 de juny es van publicar al DOGC les bases dels Premis Civisme del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que volen promoure el civisme i potenciar totes aquelles actituds de persones físiques o jurídiques que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació, i tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència, entenent el civisme com un instrument indispensable per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa.

 

Els Premis de Civisme estableixen 5 categories:

 

·  El Premi Serra i Moret és el primer premi de civisme convocat. Data de 1982 i premia obres d'assaig i treballs pedagògics.

 

·  Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura. Aquests premis van ser instituïts per l'Associació Mossèn Batlle, fa trenta anys, en record i homenatge a Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l'entitat, d'inqüestionable estimació a Catalunya i d'exemplar actuació cívica.

 

·  Els Premis als Mitjans de Comunicació premia els treball realitzats als àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i de pàgines web de contingut cívic. Guardona treballs o conjunt de produccions que hagin sobresortit pel tractament dels valors de civisme i hagin exercit un determinat impacte social.

 

·  El Premi de Civisme a la Innovació té l’objectiu de premiar les accions que, un cop posades a la pràctica, hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d’un col·lectiu com del conjunt de la societat.

 

·  El Premi Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil vol reconèixer persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país.

 

La convocatòria oficial per al 2017, amb els terminis i documents a presentar, es publicarà properament en aquest enllaç.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC