EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
13/11/2017 10:27h
Arrenca la XIV Mostra de Cinema Espiritual
Del 15 al 30 de novembre a diferents punts de Catalunya
Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya 2017
Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya 2017

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya arriba a la  XIV edició amb el suport del Departament d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Una cita que té com a objectiu donar a conèixer a través del format audiovisual i del cinema la diversitat religiosa. Durant 15 dies es projectaran una vintena de pel·lícules i un curtmetratge. Unes cintes que tenen com a fil conductor aspectes que preocupen la humanitat com: la vida i la mort, l’amor i la guerra, la llibertat, les malalties, els refugiats, la justícia, la solidaritat, entre d’altres.

 

Entre el 15 i el 30 de novembre s’han previst 69 projeccions en 30 sales d’arreu del territori i repartides en 12 ciutats. Les sessions segueixen el format del cinefòrum fet que comportarà la presència d’una seixantena d’especialistes en el món del cinema, professors universitaris, periodistes i membres de diferents confessions religioses que presentaran la pel·lícula i conduiran el debat posterior.

 

La mostra comptarà amb un programa que inclou un cicle dedicat al director Terrence Malick. També comptarà amb títols com: “Hasta el último hombre” de Mel Gibson, “Marea humana” d’Ai Weiwei o “Silence” de Martin Scorsesse, entre d’altres.  

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC