EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2018
| Ja som 11168
31/03/2017 10:36h
Arriba el 4rt Congrés Català de la Joventut
El Congrés serà un dels espais participatius que ajudaran a elaborar la Carta Catalana
Cartell del Congrés Català de la Joventut
Cartell del Congrés Català de la Joventut

Els dies 13 i 14 de maig ce celebrarà el Congrés Català de la Joventut amb el lema “Punt de trobada, punt de partida” i l’objectiu d’imaginar de forma col·lectiva la societat desitjada. La localització de l’esdeveniment encara està per determinar.

 

Aquesta trobada s’emmarca dins el procés participatiu “(Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament: #FemCarta!” que va idear el Congrés Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) amb el propòsit de redactar una nova Carta Catalana de la Joventut. Aquest document, conjuntament amb el Pla d’Actuació Jove, ha de servir com a eina d’incidència política i social per a reivindicar respostes efectives a les necessitats, propostes i inquietuds de les persones joves.

 

L’esdeveniment iniciarà dissabte a les 9 del matí amb les acreditacions i la recollida de documentació, i continuarà tot el dia amb 12 tallers simultanis de debat, centrats en els 12 eixos que abordarà la Carta Catalana i on s’exposaran les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per debatre-les col·lectivament i consensuar els eixos que seguirà la Carta. El diumenge es presentaran les propostes treballades per grups. Durant el cap de setmana es comptarà també amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i una festa dissabte a la nit.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC