EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
10/10/2017 11:34h
Arriba la XII Jornada Catalana de Voluntariat i Salut
Se celebrarà el 25 d’octubre a l’Hospital del Mar
jornada voluntariat i salut 17
jornada voluntariat i salut 17

Les jornades de voluntariat i salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social arriben a la seva 12a edició amb el títol “Voluntariat i formació: altres mirades”.

 

Enguany la jornada se centrarà en la formació com a eina imprescindible per al foment de la salut del voluntariat. El motiu és que una formació de qualitat millora l’acció voluntària i beneficia a les entitats, les persones ateses i tota la comunitat.
La sessió es dividirà en dues parts
. La primera part servirà per apropar experiències de formació innovadores implantades per diferents entitats. D’aquesta manera, es podrà conèixer diferents opcions dins del procés formatiu de les persones voluntàries. La segona part es realitzaran activitats 5 simultànies que els participants hauran de triar prèviament amb la inscripció. L'acte es realitzarà el 25 d'octubre a l'Hospital del Mar.

 

Podeu consultar aquí el programa de la jornada. Les inscripcions es podran realitzar fins al 20 d’octubre a través del formulari.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC