EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
05/12/2017 09:44h
Comença l’estudi sobre el voluntariat a Catalunya
L’enquesta té com a objectiu fer una radiografia de la persona voluntària
Enquesta Voluntariat 2017
Enquesta Voluntariat 2017

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i amb l’Observatori del Tercer Sector han engegat un estudi sobre el voluntariat a Catalunya. A través d’una enquesta es vol posar en relleu la importància d’aquesta figura des de la perspectiva de la persona que fa voluntariat. A més, amb el qüestionari, es vol conèixer amb més profunditat la figura de la persona voluntària en el si de les entitats no lucratives com també els punts forts i febles d’aquesta activitat per treballar-ho en el futur.

 

El qüestionari individual que es fa online consta de tres parts: informació general, dades sociodemogràfiques i participació voluntària.

 

Cal recordar que les persones voluntàries amb el seu temps, coneixement i esforç contribueixen diàriament a la transformació social gràcies a la seva participació desinteressada en les entitats no lucratives. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC