EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
04/10/2017 16:01h
Comença la 4a edició del Panoràmic
L’enquesta servirà per analitzar el teixit associatiu a Catalunya
Panoràmic 2017
Panoràmic 2017

Aquest mes d’octubre s’ha iniciat la quarta edició del projecte Panoràmic. La macroenquesta del Tercer Sector té com a objectiu fer un retrat de les entitats i organitzacions no lucratives de Catalunya per tal de millorar i enfortir el teixit associatiu català.

 

L’enquesta, disponible online, consta de sis parts: dades generals i implantació territorial, organització i activitats, persones, espais i equipaments, finançament i per últim, present i futur. L’any passat hi van participar més de 2.000 entitats de Catalunya.

 

La iniciativa està impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC