EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Agost de 2018
| Ja som 11189
03/01/2013 13:10h
El projecte El Submarí, premiat per la seva tasca de reforç educatiu
El centre ha estat reconegut com a “entitat del 2012” en la 21a edició dels Premis Sants-Montjuïc
Premi Submarí
Premi Submarí

El Projecte El Submarí ha estat premiat amb el reconeixement d'entitat de l'any 2012 en la 21a edició dels Premis Sants-Montjuïc per la seva tasca de reforç educatiu al barri de la Marina. “Els guanyadors són fruit del consens entre els representants de tots els partits polítics amb representació al Districte, i els representants de diferents associacions dels nostres barris", va explicar Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta en l'acte de lliurament celebrat el 20 de desembre a la sala de plens del Districte de Sants.

Amb aquest guardó s’ha volgut reconèixer la implicació de totes les persones que formen part del projecte: famílies, infants i joves i educadors. El Projecte El Submarí és un dels centres diaris federats al MCECC de la Fundació Pere Tarrés, que aplega una vintena d’entitats situades en barris deprimits de la província de Barcelona que cada tarda obren les seves portes a uns 2.500 infants i joves en risc d’exclusió social. La situació econòmica actual provoca que cada vegada hagin d’acollir més infants i cada vegada amb més carències socioeconòmiques. Els centres oberts i d’esplai diari donen suport a les famílies per cobrir les seves necessitats afectives, sanitàries, alimentàries, educatives, de desenvolupament i relacionals.

El premi al reconeixement individual va ser per Tomás Cupillar, un dels fundadors de l'Associació de Veïns de Can Clos i impulsor de centres d'educació especial i tallers ocupacionals.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC