EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2018
| Ja som 11168
16/05/2017 11:32h
Els Clubs d’Esplai de Mallorca celebren la seva trobada anual de “nins i nines”
La trobada del MCECC-GDEM va coincidir amb el 25è aniversari del CE Xiroi
Son Ferriol
Son Ferriol

El passat diumenge 14 de maig al barri de Palma Son Ferriol, els centres d’esplai de Mallorca MCECC-GDEM van celebrar la trobada anual de nins i nines. Enguany, en motiu del seu 25è aniversari, va ser el Club d’Esplai Xiroi l’encarregat d’organitzar i acollir l’esdeveniment, que va reunir 600 infants d’entre 4 i 17 anys.

 

La trobada va començar a les 9 del matí amb un photocall i va seguir amb nombroses activitats distribuïdes en diferents escenaris (esmorzar conjunt, passa-carrers, gimcanes, dinar, jocs, concursos, ball...) fins a les 5 de la tarda, que va concloure amb un “Hora del Adéus”.

 

Els participants mallorquins tenien l’objectiu d’ajudar en Bolleta, la mascota dels esplais del GDEM (Grups d’Esplai de Mallorca). Coincidint amb el desè aniversari d’aquest personatge, els infants li van compondre una cançó sobre la importància de l’esplai.

 

Aquesta trobada ha estat la primera en què hi ha assistit el president del MCECC, Xavi Nus, que en declaracions a el Diario de Mallorca ha ressaltat que “hem de caminar junts”. També ha incidit en què els clubs d’esplai “s’han adaptat als nous temps, però l’essència del moviment roman i és aquella que afavoreix les relacions humanes i la col·laboració”.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC