EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2018
| Ja som 11168
10/04/2017 10:24h
L’Associació Educativa Itaca enceta les celebracions del seu 40è Aniversari
L’entitat de l’Hospitalet viurà un 2017 ple d’activitats que commemoraran la seva trajectòria
logo 40e ITACA
logo 40e ITACA

Celebrant el passat, construint el futur”. Aquest és el lema que l’Associació Educativa Itaca ha creat per donar el tret de sortida al seu 40è aniversari i, al llarg del 2017, recordar, homenatjar i celebrar tots els esdeveniments i projectes educatius que l’AE Itaca ha dut a terme, deixant-hi una petjada, al barri de Collblanc La Torrassa.

 

Donant una gran importància i participació a les famílies i nens i nenes que han estat presents al llarg d’aquests 40 anys, l’AE Itaca vol dur a terme un seguit d’activitats durant el propers mesos del 2017. Per començar, l’entitat durà a terme una Festa Oberta a la Plaça Espanyola el proper mes de maig on, juntament amb els veïns i veïnes, volen homenatjar les més de 2.000 persones que, dia rere dia i setmana rere setmana, han fet possible que l’AE Itaca sumés experiències i arribés al que és ara.

 

Amb la voluntat de celebrar-ho amb les famílies de l’entitat, l’Associació Educativa Itaca organitzarà una sortida a la natura durant el mes de juny per tal de gaudir d’una agradable diada familiar. Les xarxes socials també tindran una gran importància en aquest 40è aniversari, ja que l’AE Itaca motiva i demana la participació de tota aquella gent que vulgui enviar la seva felicitació a través d’Instagram, Twitter i Facebook per tal de ficar el seu granet de sorra en aquest moment tan important de l’entitat de l’Hospitalet de Llobregat.

 

Ara fa 40 anys, el barri de Collblanc La Torrassa va obrir les portes a l’Associació Educativa Itaca i, agafats de la mà, han realitzat un llarg viatge ple d’emocions, aprenentatge, vivències i, sobretot, han permès crear una gran família al voltant de l’educació en el lleure i la infància. Moltes felicitats i per molts anys més!

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC