EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
09/06/2016 13:07h
L’Esplai Sant Llorenç culmina les activitats del 40è amb una gran festa
Presenten la cançó del 40è, de Joan Dausà, i un documental amb experiències de diverses generacions
Foto: 40 sant llorenç
Foto: 40 sant llorenç

L’Esplai Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat ha celebrat al llarg d'aquest curs diverses activitats i celebracions en motiu del seu 40è aniversari. El centre va néixer l’any 1976 després que un grup de joves del municipi organitzés una cucanya per als nens i nenes del municipi.


L’acte d’obertura de la commemoració va tenir lloc a la Plaça de la Vila el darrer 5 de març, on després d’una batucada del grup de percussió Cornuts, es van dur a terme els parlaments per part dels fundadors de l’entitat, un exmonitor, un monitor i diversos infants del centre. L’endemà de la presentació, 200 persones es van trobar per efectuar “La Santllo”, la primera cursa pel poble que preparava l’esplai.


En els darrers mesos, l’equip de monitors ha organitzat un ampli ventall d’activitats per donar cabuda a totes les persones i famílies de Sant Feliu. Una de les més esperades va ser la projecció del documental “40 anys educant en valors” que recull vivències i opinions de diverses generacions de famílies i monitors que han passat per l’entitat al llarg d’aquets anys.


El cap de setmana més intens va ser el passat 21 i 22 de maig, quan feia exactament 40 anys que l’esplai realitzava la seva primera activitat. Pares, joves i infants van participar a la gimcana per ajudar un grup d’astronautes aterrats per accident a Sant Feliu de Llobregat i després van gaudir de l’animació musical de Jaume Barri. Al vespre, tothom qui tenia o havia tingut relació amb l’entitat estava convidat al sopar, en el qual es va menjar pastís, es van cantar caramelles i es va poder escoltar en directe la Cançó del 40è, creada i interpretada pel músic Joan Dausà, exmonitor i exresponsable del centre. Diumenge, en motiu de la finalització de la celebració, l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va dirigir unes paraules als presents a l’acte, en el qual es va descobrir una placa en record dels membres vinculats amb l’entitat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC