EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
18/05/2017 15:51h
L’Estris 214 reflexiona sobre el consum responsable
A l’entrevista, Els Amics de les Arts parlen del nou disc i de la seva experiència com a monitors de lleure
Captura214
Captura214

Arriba el nou número de la revista Estris amb un imprescindible i reflexiu Centre d’Interès sobre el consum responsable com a pas per treballar el tema del decreixement des del lleure. Amb l’objectiu de tractar diversos camps i oferir diferents visions que analitzin aquesta temàtica, el Centre d’Interès inclou una entrevista a Arcadi Oliveres, activista i economista, i articles d’experts com Antonio Turiel, Gustavo Duch, Albert Sales o Carme Altayó, entre d’altres. El capitalisme, el decreixement, l’energia, el model agroalimentari, la moda i l’explotació laboral, l’ús del coltan en mòbils o el consum col·laboratiu, són algunes de les àrees de les quals reflexiona aquest número.

 

L’entrevista central la protagonitza el grup musical Els Amics de les Arts, que es troba de gira presentant el seu nou disc “Un estrany poder”. Els quatre membres, expliquen la seva evolució a nivell musical, les novetats del nou disc, com sorgeix el projecte del Festivalot i ens desvetllen part de la seva trajectòria com a monitors de lleure, amb anècdotes incloses.

 

El Manual exposa de forma pràctica i classificada nocions bàsiques de primers auxilis en entorns de lleure. La Ruta transporta el lector a la vall de Benasc i proposa fer l’itinerari del Forau d’Aigualluts, al Parc Natural de Posets-Maladeta. La secció Racons presenta l’Ismael Jiménez, nou membre del Consell Directiu del MCECC.

 

Tot això, acompanyat de recomanacions, articles d’opinió com el de Xavi Rosiñol, de l’entitat “Casa nostra, casa vostra”, notícies, cinema, i fitxes pràctiques d’activitats i dinàmiques vinculades al Centre d’Interès.

 

El podeu adquirir a l'Iquiosc.cat/estris.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC