EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
18 de Setembre de 2018
| Ja som 11195
05/01/2018 12:40h
L’Institut Guttmann crea una plataforma per promoure jocs inclusius a les escoles i a les activitats
“Dofins de Colors” busca la promoció i la igualtat d’oportunitats entre infants
"Dofins de Colors" Institut Guttmann
"Dofins de Colors" Institut Guttmann

L’Institut Guttmann ha posat en marxa la plataforma “Dofins de Colors". Un espai web que té com a objectiu afavorir la inclusió i la socialització d’infants amb discapacitat a través de la pedagogia cooperativa en l’àmbit de l’esport i l’educació escolar i del lleure. Amb aquesta iniciativa l’entitat busca la promoció d’igualtat d’oportunitats entre els infants.

 

Les activitats disponibles a “Dofins de Colors” tenen en comú l’educació en valors a través de metodologies cooperatives i activitats que tothom hi pugui participar, siguin quines siguin les seves capacitats. A més, es vol fomentar que els infants aprenguin a respectar la diversitat i puguin interioritzar la inclusió com un valor que enriqueix la comunitat.

 

Aquesta iniciativa està destinada als professionals de l’educació, monitors de centres esportius i d’oci i famílies. A més,  els professionals de l’educació poden compartir les seves propostes d’activitats. Aquestes seran validades prèviament per professionals de l’Institut Guttmann abans d’incloure’s al catàleg de jocs i activitats del projecte. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC