EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
18/09/2017 10:19h
Els Premis d’Educació en el Lleure ja tenen guanyadors
Arrels Urbanes, el Centre d’Esplai la Gresca i AEI Raval, entre els guardonats
Premis Educació en el Lleure
Premis Educació en el Lleure

Els premis d’Educació en el Lleure de la Fundació Carulla ha guardonat aquest any cinc entitats amb una dotació de 4.000€. Tres d’aquests projectes, a banda del premi econòmic, també rebran l’acompanyament de la Fundació a l’hora de desenvolupar-los.

 

El jurat compost per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Edgar Iglesias, Rafa Ruiz de Gauna, Marta Rosàs i Marta Vilalta han premiat els treballs de: Mussicarrela’t: arrels en moviment. Un projecte d’inclusió social de l’Associació Arrels Urbanes (Salt) que busca transformar, mitjançant la creativitat dels joves, les diferents músiques d’arrel tradicional dels habitants que conviuen a Salt. També el Centre d’Esplai La Gresca (Ripollet) amb el seu projecte Aventura sense cobertura ha estat guardonat per la seva proposta de campaments sense tecnologia. Un projecte que neix per oferir uns campaments en què s’inculquin el valors de la natura, les relacions humanes i les tradicions. Per últim, Raval Audiovisual de l’Associació Educativa Integral del Raval és el darrer projecte que rebrà l’acompanyament de la Fundació. Aquest projecte, mostrarà a través de les creacions audiovisuals d’adolescents i joves, les situacions de vulnerabilitat que han viscut en primera persona els protagonistes.

 

A banda d’aquests premis, la Direcció general de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha premiat al projecte En trànsit  de l’entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat de l’Hospitalet de Llobregat.

 

Per últim, el jurat ha concedit un premi a la trajectòria a l’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell.

El lliurament dels guardons serà el dimecres 4 d’octubre, a les set de la tarda al Palau Robert.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC