EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
31/10/2017 09:07h
La inclusió als centres, tema central del nou Estris 216
Miquel Ensenyat, President del Consell Insular de Mallorca “La vida no és un joc, però jugant aprenem a viure”
Estris 216
Estris 216

La revista Estris centra el seu interès en la inclusió en el món del lleure. Aquesta edició fa una reflexió sobre l’escenari que s’obre amb la diversitat funcional: noves realitats de treball i la necessitat de transformació de les accions per consolidar els centres com a espais inclusius. Per això, el centre d’interès conté un recull d’articles tant des de la vessant acadèmica com vivencial.

 

L’entrevista central l’ocupa Miquel Ensenyat, President del Consell Insular de Mallorca des de 2015. A banda de la política, la seva vida també ha estat marcada per la participació activa en el món de l’educació i del lleure. Ensenyat, ens fa un repàs a la seva trajectòria i ens explica com li ha marcat el lleure en la seva carrera política.

 

El manual se centra en com treballar la diversitat religiosa als esplais. La facilitat migratòria dels darrers temps ha accelerat la pluralitat cultural i, amb ella, la diversitat religiosa. En aquest punt, els esplais han de saber entomar la responsabilitat social i garantir la llibertat religiosa dels infants. La ruta ens porta a Mallorca, concretament al recorregut entre Betlem en es Caló. La secció Racons ens presenta l’Àlex Moreno, membre del Consell Directiu del MCECC i del Grup d’Esplai La Trepa.

 

Disponible a iquiosc.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC