EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
15/06/2017 10:30h
El MCECC Lleida celebra la 5a gala Panyoleta d’Or
El grup de joves del Centre d’Esplai Sant Jaume guanya el premi al millor curtmetratge
Premi al millor curtmetratge
Premi al millor curtmetratge

El passat dissabte 10 de juny, el MCECC Lleida va celebrar la cinquena gala de la Panyoleta d’Or, que va tenir lloc al teatre de l’Acadèmia Mariana, i on es van repartir els guardons del concurs de curtmetratges que es realitza cada any entre els grups de joves dels centres participants.

 

Es va fer entrega de sis premis, i el del millor curt el va obtenir el Centre d’Esplai Sant Jaume, amb la seva producció “Fes-t’ho mirar”. També hi van participar el Centre d’Esplai Epis, el Centre d’Esplai La Bordeta, el Centre d’Esplai Albatros, el Centre d'Esplai Sant Ignasi i el Grup de Colònies l’Anunciata.

 

A l’acte hi va assistir Xavi Nus, president del MCECC, que després de donar el guardó als guanyadors va felicitar als participants, als organitzadors i als alumnes i tutors del curs Brúixola. Nus va aprofitar l’ocasió per reflexionar amb els adolescents de la tasca del monitor voluntari i els va animar a gaudir de les activitats d’estiu d’enguany.

 

La iniciativa de la Panyoleta d’Or se celebra des del 2012 amb l’objectiu de motivar els joves en la realització d’un projecte ambiciós i fomentar la col·laboració i el treball en equip.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC