EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2018
| Ja som 11168
10/04/2017 12:24h
Nova edició de la publicació “Anem Preparats”
Elaborada per la DG Joventut, ofereix consells i recomanacions en l’àmbit del lleure
WebAnemPreparats
WebAnemPreparats

La Direcció General de Joventut ha actualitzat la seva publicació “Anem Preparats”, ara només digital, per tal d’oferir consells i recomanacions que siguin d’utilitat a les entitats d’educació en el lleure catalanes, especialment a l’hora de preparar les activitats de Setmana Santa i d’estiu, i tenint en compte el canvi de normativa amb l’entrada en vigor del nou Decret d’Educació en el Lleure.

 

Les recomanacions d’aquesta publicació es divideixen per temàtiques i hi tenen una especial rellevància els temes de prevenció i salut, amb l’objectiu de garantir que les activitats d’educació en el lleure tinguin un bon nivell qualitatiu i es facin en condicions de seguretat i integritat física per als participants, i que es respecti el medi natural que les acull.

 

Aquesta publicació ofereix actualment dues versions digitals, una versió web dintre del portal Jove.cat i una versió responsiva per dispositius mòbils, amb el contingut estructural amb les següents seccions: activitats en el medi natural, salut, prevenció i seguretat, protecció del menor, normativa i telèfons i adreces d’interès.

 

No obstant això, des de Joventut s’assenyala que el contingut de l’“Anem preparats” no pot substituir mai les orientacions en matèria de salut i de seguretat provinents de les persones degudament acreditades ni dels professionals, així com tampoc es pot considerar un text normatiu.

 

En cas que es produeixi una emergència, s’ha de fer sempre cas de les indicacions dels agents rurals, dels mossos d’esquadra, dels agents de protecció civil, del personal sanitari, dels bombers o de qualsevol altre agent de l’autoritat.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC