EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2018
| Ja som 11168
15/05/2017 14:32h
Obertes les inscripcions per al IV Kilòmetre solidari d’Esquitx
La iniciativa recollirà finançament per al projecte InserJove de l’entitat sabadellenca
kilometre solidari 2016
kilometre solidari 2016

L’Associació Juvenil l’Esquitx de Sabadell posa en marxa la 4a edició de la iniciativa del Kilòmetre solidari, que té com a objectiu aconseguir finançament per al programa InserJove, un dels que organitza aquesta entitat.

 

El Kilòmetre solidari és una iniciativa que combina esport i solidaritat. Les inscripcions s’allargaran fins al dia 22 de maig. Cada inscrit es prepara durant els mesos de maig, juny i juliol, amb entrenaments col·lectius i opcionals, per córrer el 3 de setembre els 7 km de la Cursa de la Festa Major de Sabadell.

 

En paral·lel, del 12 de juny al 16 de juliol, es difondrà una iniciativa de micromecenatge a través del portal www.migranodearena.org/esquitx i cada corredor assumeix el compromís de recollir 70 euros, que pot aconseguir a través de padrins i padrines.

 

La xifra recollida surt de multiplicar el número de voluntaris x 7 quilòmetres x 10 euros cada quilòmetre. Cada edició d’aquesta iniciativa ha vist augmentar els donatius, i al 2016, es van recaptar 5.830 euros amb 65 voluntaris. En aquesta edició, s’espera arribar a més persones voluntàries i seguir incrementant els donatius.

 

L’Associació Juvenil l’Esquitx ofereix a més l’opció d’adaptar aquesta iniciativa en d’altres entitats i contextos. Només cal contactar amb l’associació o descarregar la guia a través del seu web. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC