EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
29/11/2017 10:33h
Participa a la 9a edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya
Serà els dies 1 i 2 de desembre i l’organitza el Banc Dels Aliments de Catalunya
Gran Recapte d'Aliments 2017
Gran Recapte d'Aliments 2017

Tot a punt per a la 9a edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya que se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre a més de 2.500 punts de recollida habilitats i distribuïts per les quatre províncies catalanes. La recollida es realitzarà per dues vies: de forma presencial als mercats i supermercats de les poblacions catalanes i també mitjançant donacions online per aquelles persones que no s’hi puguin desplaçar i vulguin aportar el seu granet de sorra.

 

Per fer-ho possible,  actualment hi ha més de 23.000 voluntaris que treballaran per donar suport, coordinant i atenent els punts de de recollida. Des del Banc dels Aliments confien repetir les xifres de l’any passat en què es van recollir 4.374 tones d’aliments bàsics.

 

Els aliments que necessiten preferentment són nutritius i de llarga durada com:

  • Oli
  • Llet
  • Conserves de peix i verdures

 

Aquesta iniciativa té la intenció de donar resposta a la precarietat alimentària de l’entorn. Precisament, els bancs dels aliments atenen 208.763 persones arreu de Catalunya, de les quals 124.699 a Barcelona, 36.194 a Girona, 26.569 a Lleida i 22.000 a Tarragona.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC