EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
10/11/2017 13:22h
Participa a la Jornada InfantLab: laboratori d’idees per a la participació dels infants i adolescent
Se celebrarà el 20 de novembre al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
InfantLab 2017
InfantLab 2017

L’Ajuntament de Barcelona ha preparat per al proper 20 de novembre la jornada InfantLab: laboratori d’idees per a la participació. Una jornada que té com a objectiu posar en valor l’opinió dels infants i adolescents en la definició de com ha de ser la seva pròpia participació.

 

Aquesta trobada es realitzarà coincidint amb la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants. Està adreçada prioritàriament als infants i adolescents, professionals i a entitats que treballen amb aquest col·lectiu.

 

A l’acte hi participarà el youtuber Outconsumer-Roc Massaguer. L’acte serà conduit per Rikki Arjuna i Jan Garrido, del grup Xiula.

 

La inscripció a la jornada, que s’ha de fer a través d’un formulari, és gratuïta. L’acte se celebrarà al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (auditori) de Barcelona a partir de les 16:30 h.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC