EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
07/11/2017 11:00h
Participa a la “Jornada per al foment de les organitzacions sostenibles”
S’hi tractaran les claus de l’èxit per a la gestió i sostenibilitat de les organitzacions no lucratives
Jornada per al foment de les organitzacions sostenibles
Jornada per al foment de les organitzacions sostenibles

La Fundació Pere Tarrésla Federació Catalana del Voluntariat Social i la Federació d'Ateneus de Catalunya organitzaran el proper dimecres 15 de novembre, la ‘Jornada per al foment de les organitzacions sostenibles’. Una trobada en què es reflexionarà sobre la gestió i la sostenibilitat de les organitzacions no lucratives. A partir d’un espai de treball i de diàleg participatiu s’oferirà eines per facilitar la gestió i la prevenció dels conflictes en el sí de les organitzacions.

 

Altres conceptes que s’hi tractaran són el lideratge compartit, el sentiment de pertinença, la comunicació, la confiança, la participació i la governança, com a factors clau per a la gestió i sostenibilitat de les organitzacions no lucratives.

 

A la trobada hi participaran Aina Vera, tècnica dels Consell d’Associacions de Barcelona i coordinadora de l’Espai de Vida Associativa de Torre Jussana; Mireia Pujol, mediadora comunitària, docent i corresponsable del CP de Mediació Comunitària de la Fundació Pere Tarrés i Inés Martínez, mediadora comunitària, docent i corresponsable del CP de Mediació Comunitària de la Fundació Pere Tarrés.

 

L’acte se celebrarà a les 9.30 h al Casal de Barri Pou de la Figuera, a Barcelona. Podeu consultar aquí el programa. Per inscriure-us ho podreu fer a través del formulari.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC