EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Octubre de 2018
| Ja som 11208
30/05/2014 13:40h
Tot a punt per l'Aplec de l'Esperit

Joves cristians de Catalunya, Balears i Andorra es trobaran el 7 de juny a Banyoles per compartir una jornada de pregària, convivència i reflexió.

FOTO: logo Aplec 2014
FOTO: logo Aplec 2014

Sota el lema “És el Senyor”, centenars de joves cristians vinculats a diferents realitats d’Església de Catalunya, Balears i Andorra celebraran el 7 de juny a Banyoles l’Aplec de l’Esperit, una trobada celebrativa d’expressió juvenil organitzada per les diferents delegacions diocesanes de pastoral de joventut que formen el Secretariat Interdiocesà de Joventut.

Coincidint amb la celebració de la Pentecosta, la jornada inclourà diferents activitats que es realitzaran en diferents espais situats al voltant de l’estany de Banyoles, representant simbòlic del “llac de Galilea”.

Durant el matí els adolescents i joves podran participar en tres espais: “Escoltem-lo” (estudis d’Evangeli), Trobem-lo (Pregària) i Acollim-lo (Testimonis), mentre que els majors de 25 anys realitzaran una sessió d’introducció bíblica a càrrec de Mn. Armand Puig, treball en grups i pregària.

El matí finalitzarà amb música al Parc de la Draga abans de dinar plegats. A la tarda, més testimonis i actuacions musicals i la presentació del projecte social de l’Aplec amb Càritas, completaran aquesta jornada celebrativa que finalitzarà amb una Eucaristia.

Les inscripcions es poden realitzar fins avui, 30 de maig, a través del web de l’Aplec de l’Esperit on també es recullen molts materials per a preparar interiorment l’esdeveniment.

Nascuda com a iniciativa dels Minyons Escoltes i Guies de Sant Jordi, l’any 1978 amb l’objectiu d’obrir espais de llibertat a l’Església entre els joves, l’Aplec de l’Esperit és un cita destacada en la pastoral de joves com demostren les darreres edicions celebrades a Poblet (1985), Lleida (1988), Manresa (1991), Vilafranca del Penedès (1998), La Seu d’Urgell (2002), Tarragona (2007) o Terrassa (2010).

 

 

 

També podeu veure el vídeo de presentació de l'Aplec de l'Esperit 2014 "Per què he d'anar a l'Aplec de l'Esperit?" a Estris.tv.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 222
El número 222 de l’Estris analitza i reflexiona sobre els canvis que vivim co...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC