EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juliol de 2018
| Ja som 11185
05/10/2017 09:59h
Vine al cau, vine a l’esplai
Trobaràs totes les entitats de lleure de Catalunya
vine a l'esplai vine al cau ok
vine a l'esplai vine al cau ok

La Direcció General de Joventut ha engegat la campanya “Vine al cau, vine a l’esplai”. Una iniciativa que té com a objectiu promocionar i donar a conèixer les entitats d’educació en el lleure de Catalunya.

 

La campanya neix amb tres objectius principals: convidar els nois i noies a participar i inscriure’s a l’esplai o al cau; donar visibilitat a aquesta realitat educativa i per últim, mostrar la feina que realitzen els monitors/es i els caps perquè els esplais i els caus siguin un espai d’educació i d’acompanyament als infants i joves en el seu desenvolupament com a persones.

 

Catalunya compta amb més de 750 centres d’esplai i agrupaments escoltes distribuïts per tot el territori, que, majoritàriament realitzen les seves activitats tots els dissabtes a la tarda i algunes excursions els caps de setmana organitzades per monitors/es i caps de forma voluntària.

 

Pots consultar aquí la Guia d’entitats d’educació en el lleure.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC