EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
AGENDA
Del 27/02/2018 a les 16h al 28/02/2018 a les 18h
A consultar
Mobile Social Congress
Mobile Social Congress   2

Els dies 27 i 28 de febrer, se celebrarà la tercera edició del Mobile Social Congress al Pati Manning de Barcelona. SETEM Catalunya segueix organitzant i fent una aposta per un espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre el model de producció i consum de les tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Organitzat amb la col·laboració d’una vintena d’entitats, en aquesta edició del Mobile Social Congress, durant la primera jornada se centrarà en donar a conèixer les respostes des de l’economia social i solidària local al reciclatge i a la reutilització dels productes electrònics. A més també s’incorporarà una mirada feminista per parlar de sobirania tecnològica j de com es construeixen experiències i iniciatives per desenvolupar llibertat, autonomia i justícia social en la tecnologia. A la segona jornada, se centrarà en els drets humans en la cadena de subministrament i de l’electrònica. 

Més informació:

Més informació aquí 

On es realitza l'esdeveniment?
Pati Manning, Barcelona
Carrer de Montalegre 7
08001 Barcelona (Barcelona)
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC