EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
16 de Gener de 2019
| Ja som 11235
AGENDA
Del 10/07/2018 a les 09h al 11/09/2018 a les 23:55h
Gratuït
Exposició “Maig del 68 pels fotògrafs del France-Soir” al Palau Robert
Exposició  “Maig del 68 pels fotògrafs del France-Soir”

L’Institut français de Barcelona organitza, amb la col·laboració del Palau Robert, l’exposició “Maig del 68 pels fotògrafs del France-Soir”, coincidint amb els 50 anys d’aquests fets històrics, una revolta contra l’ordre establert en una societat estancada.

 

L’exposició relata l’ambient de revolta protagonitzat per estudiants i obrers durant els fets del Maig del 68 per protestar contra l’immobilisme d’una societat ancorada en el passat, la França tradicional i conservadora del general De Gaulle, poc predisposada a afrontar les guerres i els processos de descolonització.

 

L’exposició, es podrà visitar fins a l’11 de setembre del 2018, a la Sala 4 del Palau Robert. És un projecte comú de l’Institut français d’Espagne i de l’associació de fotògrafs CéTàVOIR, amb la col·laboració de l’Agència Roger-Viollet per il·lustrar aquest moment històric des d’un angle insòlit.

Més informació:

Més informació

On es realitza l'esdeveniment?
Palau Robert, Barcelona
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC