EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2020
AGENDA
Del 07/07 a les 07h al 04/09 a les 07h
Preu: 25 €
Curs ‘Els equips humans a les entitats de voluntariat’
Curs ‘Els equips humans a les entitats de voluntariat’

La Fundació Pere Tarrés posa en marxa un conjunt de formacions en línia per a persones voluntàries que tindran lloc aquest inici d’estiu. Una d’elles és el curs ‘Els equips humans a les entitats de voluntariat’, que s’iniciarà el 7 de juliol i s’acabarà el 4 de setembre amb una durada de 40 hores lectives. Està dirigit tant a professionals i voluntaris/àries com a persones interessades en el món del voluntariat i la gestió d’equips. 

Les persones participants coneixeran l'itinerari del voluntariat en una organització i la seva gestió segons les diferents etapes, des de la convocatòria i acolliment fins al comiat de la persona voluntària. Presentar les claus formatives necessàries per emprendre processos educatius amb les persones voluntàries i l'organització alineant els objectius de tots dos. També adquiriran les habilitats necessàries per dur a terme la coordinació i gestió del voluntariat en una entitat.

 

Més informació:

Les inscripcions estan obertes i es poden fer en aquest enllaç.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC