EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2020
AGENDA
Del 08/07 a les 07h al 07/08 a les 07h
Preu: 25 €
Curs ‘Educació emocional en entorns educatius’
Curs ‘Educació emocional en entorns educatius’

La Fundació Pere Tarrés posa en marxa un conjunt de formacions en línia per a persones voluntàries que tindran lloc aquest inici d’estiu. Una d’elles és el curs ‘Educació emocional en entorns educatius’, que s’iniciarà el 8 de juliol i s’acabarà el 7 d’agost amb una durada de 20 hores lectives. Està dirigit, principalment, a educadors/es, monitors/es, responsables d’activitats i mestres. 

El curs facilitarà eines per potenciar l'augment de benestar personal i social en l'alumnat i, per extensió, de totes les persones que ens envolten. Les persones que en formin part adquiriran coneixements sobre emocions i la seva gestió, coneixeran les competències emocionals i desenvoluparan un principi de pràctica amb diferents exercicis amb eines de benestar emocional. Les sessions també mostraran la diferència entre intel·ligència emocional i educació emocional.

 

Més informació:

Les inscripcions estan obertes i es poden fer en aquest enllaç.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC