EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2020
AGENDA
Del 08/07 a les 07h al 07/08 a les 07h
Preu: 25 €
Curs ‘Gestió integral de petites associacions’
Curs ‘Gestió integral de petites associacions’

La Fundació Pere Tarrés posa en marxa un conjunt de formacions en línia per a persones voluntàries que tindran lloc aquest inici d’estiu. Una d’elles és el curs ‘Gestió integral de petites associacions’, que s’iniciarà el 8 de juliol i s’acabarà el 7 d’agost amb una durada de 20 hores lectives. Està dirigit a persones voluntàries que facin la seva acció en l’àmbit social i membres d’entitats associatives, majors de 18 anys i que volen introduir-se i aprofundir en els temes de gestió.

Les persones participants coneixeran quin tipus d’entitat s’ha d’establir en funció de les necessitats o les activitats que es duran a terme i quins són els requisits legals i fiscals de cada tipus d’entitat. Així mateix, les persones participants seran capaces, en finalitzar la formació, de dur els comptes al dia de l’organització, sabent les diverses fonts de finançament que existeixen i tenint la capacitat de desenvolupar un pla de captació de fons.

Més informació:

Les inscripcions estan obertes i es poden fer en aquest enllaç.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC