EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
16 de Juny de 2021
AGENDA
Del 10/07/2020 a les 09h al 01/01/2021 a les 09h
Preu: 5 €
Exposició ‘La Patum al Convent de Sant Francesc'
Exposició ‘La Patum al Convent de Sant Francesc'

L’exposició, impulsada per l’Ajuntament de Berga, arriba després que aquest any la Covid-19 hagi provocat la suspensió d’aquest gran acte cultural i lúdic, cancel·lat per primera vegada en 82 anys.

L'exposició ‘La Patum al Convent de Sant Francesc' convida a fer un viatge pel present, amb l’actual comparseria patumaire, però també al passat, amb peces antigues de vestuari, textos, fotografies i vídeos amb so. La mostra, que es podrà visitar fins el gener del 2021, es complementa amb una visita guiada -els dissabtes, amb reserva prèvia- pels diferents espais del barri vell relacionats amb La Patum, així com amb activitats didàctiques i tallers. 

Més informació:

La mostra està oberta de dimecres a diumenge, de 11h a 14h i de 17h a 20:30h. Les entrades per l'exposició costen 5 euros i es poden comprar al Convent de Sant Francesc, essent gratuïtes per als menors de 12 anys.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC