EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Octubre de 2020
AGENDA
Del 16/09 a les 17h al 25/10 a les 20h
Preu: 25 €
Curs d'especialització en economia social i solidària
Curs d'especialització en economia social i solidària

La Universitat de Lleida, Ponent Coopera – Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida i la Coordinadora d’ONGD organitzen 'Siguis la guspira!', un curs d'especialització en economia social i solidària.

L'objectiu principal d'aquesta formació és construir un marc conjunt d’aprenentatge i debat al voltant de l’Economia Social i Solidària. El curs posarà especial atenció en la construcció i consolidació de projectes econòmics, i en la presentació de casos concrets i propers a la realitat quotidiana on ja existeixen estratègies de transformació del model actual socioeconòmic.

Més informació:

Les classes es faran en línia, de 17 h a 20 h, del 16 de setembre al 25 de novembre i està previst que les dues últimes sessions es facin de forma presencial a la Universitat de Lleida. Un cop acabat el curs, els alumnes obtindran un títol homologat. El cost total és de 25 euros i les inscripcions estan obertes.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC