EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Octubre de 2020
AGENDA
Del 28/09 a les 08h al 28/10 a les 08h
Gratuït
Curs online: Reflexions col·lectives i alternatives per a la Justícia Global
Curs online: Reflexions col·lectives i alternatives per a la Justícia Global

Médicos del Mundo presenta el curs on-line teòrico-pràctic 'Reflexions col·lectives i alternatives per a la Justícia Global'.

Està adreçat a persones interessades en analitzar i reflexionar sobre la nostra societat i en les alternatives que cada vegada, amb més força, es posicionen contra el capitalisme i la crisi global socio-política que vivim.

Orientat també a associacions, personal tècnic d'administracions, entitats, futures persones professionals de l'àmbit socio sanitari i educatiu i altres persones amb interès en generar una societat equitativa, global i justa.

Un curs per conèixer i reflexionar sobre altres alternatives al capitalisme i la crisi global que vivim, per tal de donar més valor al treball comunitari i al nostre entorn.

Podràs incorporar els aprenentatges del curs a nivell personal i aplicar-los al teu àmbit professional, especialment al sector socioeducatiu.

Més informació:

​Inscriu-te a: catalunya@medicosdelmundo.org

Important: posar a l'assumpte de l'email CURS ON LINE 28/09 .

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC