EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
01 de Octubre de 2020
AGENDA
Dimarts, 29/09 de 09h a 11h
Gratuït
Debat ‘Catalunya Social’: La soledat no desitjada en la gent gran
Debat ‘Catalunya Social’: La soledat no desitjada en la gent gran

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat una nova edició dels debats ‘Catalunya Social’ sota el títol ‘La soledat no desitjada en la gent gran’. Durant la xerrada, que es durà a terme el dimarts 29 de setembre a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, es farà la presentació del dossier Catalunya Social nº 60 ‘La soledat no desitjada durant la vellesa, un fenomen social’, amb les aportacions d’entitats socials expertes.

Les places presencials estan limitades a 60 persones per complir amb les mesures de seguretat i protecció de la Covid-19.El debat, a més, es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de Youtube de la Taula del Tercer Sector.

L’estudi serà presentat per Elisa Sala, membre de l’Observatori de la Soledat d’Amics de la Gent Gran. Entre les persones que participaran al debat posterior, figuren:

A la segona part del debat, s’obrirà un torn de preguntes. Les persones que segueixin el debat per streaming podran participar a través del xat del canal de Youtube. Les aportacions i/o preguntes es traslladaran a la resta de l’audiència present a l’Ateneu.

Més informació:

Sessió presencial a l’Ateneu Barcelonès.  El criteri per adjudicar la plaça serà per rigorós ordre d’inscripció

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC