EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

27 de Gener de 2021
AGENDA
Dimecres, 07/10/2020 de 10h a 19h
Gratuït
European Mentoring Summit 2020
European Mentoring Summit 2020

Barcelona acollirà l’European Mentoring Summit 2020, el congrés que reuneix persones del món acadèmic, professionals, voluntariat, administracions públiques, fundacions i empreses privades en un gran debat entorn a la mentoria social com a eina d'inclusió social. Amb la Coordinadora de Mentoria Social com a amfitriona, l’esdeveniment es convertirà en un espai per enfortir les connexions entre participants, conèixer la diversitat de l’escena de la mentoria i explorar les noves línies d’acció i investigació d’aquest sector en ple creixement.

El Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) serà l’epicentre de la mentoria social. S’hi exposaran projectes europeus i d’arreu del món que treballen en l’àmbit de la mentoria, per tal d’establir connexions i posar en sintonia la recerca acadèmica i les experiències pràctiques. Sota el lema ‘Mentoria per a la Inclusió Social’, s’hi tractarà l’associació entre la recerca acadèmica i la pràctica, la diversitat sociocultural, la mentoria amb perspectiva de gènere i les metodologies i l’ètica en el camp de la mentoria.

Més informació:

Correu electrònic de l'organitzador: coordinadora@mentoriasocial.org

 

REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC