EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Octubre de 2020
AGENDA
Del 14/10 a les 07h al 29/10 a les 07h
Gratuït
Curs: Introducció al Dret Internacional Humanitari i als Drets Humans
Curs: Introducció al Dret Internacional Humanitari i als Drets Humans

La Creu Roja ha organitzat un curs en línia amb l’objectiu de difondre i facilitar la comprensió de les normes que determinen la dedicació humanitària i voluntària. La formació ‘Introducció al Dret Internacional Humanitari i als Drets Humans’ recollirà els principis bàsics dels drets humans i la seva interrelació amb els mecanismes de protecció i les dificultats derivades per a la seva aplicació.

La formació tindrà una durada de 15 hores teòriques i es realitzarà a través del Campus Virtual de la Creu Roja. L’alumnat tindrà l’accés disponible a la plataforma durant 24 hores al dia els 7 dies de la setmana. L’entitat recomana una hora al dia de dedicació al curs i un total de cinc hores setmanals.

 

Més informació:

Curs virtual. Les dates del curs són del 14 al 29 d’octubre del 2020. En aquest sentit, la data límit d’inscripció és el 30 de setembre del 2020. El curs es dirigeix a voluntariat i personal laboral de les entitats. La preinscripció es pot fer a través d’aquest enllaç i el límit és de 35 places.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC