EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Octubre de 2020
AGENDA
Del 17/10 a les 00h al 25/10 a les 00h
Gratuït
Setmana Bio 2020
Setmana Bio 2020

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica 2020 és un esdeveniment organitzat per la Generalitat de Catalunya que se celebrarà del 17 al 25 d’octubre arreu de tot el territori. La missió de l’esdeveniment és apropar la producció i alimentació ecològiques entre la població, amb un programa d’activitats variat i amb propostes a càrrec de qualsevol persona o entitat que pugui estar interessada en aquest objectiu.

La vuitena edició del festival ecològic té oberta la fase prèvia, durant la qual totes les persones i entitats interessades en la producció i l’alimentació ecològiques ja poden inscriure les seves activitats. Les mateixes activitats s’agruparan en cinc famílies: visites a operadors ecològics, activitats comercials, activitats de divulgació, activitats gastronòmiques i setmana Bio a l’escola.

L’objectiu de la Setmana Bio és que productores i elaboradors de productes ecològics, entitats i altres organitzacions puguin organitzar aquella activitat dins dels objectius generals de l’esdeveniment. 

Més informació:

Totes les organitzacions que vulguin preparar una activitat ho hauran de fer a través de la pàgina web www.setmanabio.cat fins al 2 d’octubre com a data límit. A la pàgina web s’hi podrà trobar tota la informació relacionada, així com el formulari d’inscripció i el material gràfic.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC