EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Gener de 2021
AGENDA
Del 05/11/2020 a les 08h al 26/11/2020 a les 08h
Gratuït
3r Congrés Català de Pobresa Energètica
3r Congrés Català de Pobresa Energètica

El Congrés Català de Pobresa Energètica arriba a la seva tercera edició amb un format renovat que guanya presència al territori. Amb l’objectiu de reflexionar sobre els drets energètics, la convenció es dividirà en dues trobades a diferents municipis. La primera es realitzarà durant el mes de juliol i la segona tindrà lloc el mes de novembre.

Terrassa serà la primera ciutat que acollirà a l’estiu la primera trobada per valorar l’impacte de la Llei 24/2015 després de 5 anys d’aplicació. Al novembre, es duran a terme sessions temàtiques a diferents territoris: Girona (5/11 - Habitatge), Reus (11/11 - Drets energètics i preu de l’energia), Lleida (20/11 - Emergència climàtica i vulnerabilitat).

L’acte central del congrés serà a Viladecans, on es tancarà també al novembre el cicle de trobades i es presentaran les conclusions al congrés. La cloenda de l’esdeveniment serà el 26 de novembre.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC