EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Octubre de 2020
AGENDA
Dissabte, 14/11 de 09:30h a 13:30h
Preu: 45 €
Taller Matinal: Un cant a la vida, dols i pèrdues
Taller Matinal: Un cant a la vida, dols i pèrdues

Vivim en una cultura on estem, a vegades, allunyades del posar la cura en el que representa morir i poder agrair el recorregut de vida. En aquest taller podrem aprendre alguns recursos i reflexions per viure la mort des d’una persona CAPA (Creativa-Amorosa-Pacífica-Autònoma). És així, com teixirem entre totes aquestes eines per resignificar la paraula salut a l’etapa final de vida. Es proposarà un espai on poder reflexionar de la mort i del dol des del cor, des de les vivències que ens recorden viure la vida en plenitud.

Un taller on podràs anar cuinant la teva recepta per cuidar-te en els processos de gestió del dol i la mort.L’eix transversal serà el projecte-llibre “Un cant a la Vida”, un relat que esdevé un altaveu en el posar consciència a morir.

De la mà de Montse Pedret. Màster en Ecologia Emocional. Educadora Social i Antropòloga. Formadora i facilitadora de grups des de la participació i la cura. 

Més informació:

Serà al recinte Fabra i Coats de Barcelona (C/ Sant Adrià, 20 Dist. de Sant Andreu, 08030)

Descarrega el programa complet aquí

Fes la teva inscripció aquí

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC