EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

16 de Abril de 2021
Actualitat
Segons la darrera resolució oficial publicada, no es registra cap canvi.
El consum responsable als centres d'Esplai

L'Àmbit d'Educació per la Justícia Global del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) ha treballat en el consum responsable als Centres d'Esplai. Han impulsat una jornada (amb una xerrada de l'ambientòleg Marc Pascual i tota una sèrie de tallers) i han desenvolupat un recurs per guiar-los en el consum responsable pel que fa als materials, passant pel transport, l'allotjament o la gestió de residus. 

Premonis: Com ho fem?
El quotidià, un mijà educatiu en les activitats de lleure
Premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats i associacions juvenils sense ànim de l...
Reconèixer les persones joves que vulguin contribuir amb les seves idees a fer un món millor a través d&...
Dibuixem la ciutat que volem!

A partir del dibuix, els participants podran participar en la construcció i el disseny imaginari de la ciutat desitjada i valorar, en acabar, quins són (i com són) aquells espais i serveis que han construït.

Autor: David Domínguez i Arús. Coach i docent. Llicenciat en Filosofia i Lletres. Màster en Coaching Executiu i Personal.
Creieu que és important treballar en la cura personal dels monitors i monitores i la gestió emocional dels equips educatius als Centres i Clubs d'Esplai?
Creieu que és important treballar en la cura personal dels monitors i monitores i la gestió emocional dels equips educatius als Centres i Clubs d'Esplai?
88 %
12 %
0 %
DESTACATS
Del 11 de desembre al 1 de maig de 2020
El Gall Fer és un dels ocells més emblemàtics dels Pirineus, però la presència de l'activitat humana està fent perillar la seva situació. L'...
REGISTRA'T A ESTRIS.CAT
Vols formar part d’Estris.cat i estar informat de les últimes novetats del lleure educatiu i l'acció social? Només t’has de donar alta com a usuari registrat, introduint el teu correu i contrasenya, i tindràs accés gratuït a pràcticament totes les seccions. Si ets subscriptor de la revista Estris (en format paper) o ets membre del MCECC demana informació a administracio@estris.cat i tindràs accés automàtic a totes les seccions.
 
 
XARXES SOCIALS
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC