L'APPEC reconeix la trajectòria de la Revista Estris

L'APPEC reconeix la trajectòria de la Revista Estris

La 21a Nit de les Revistes i Premsa en Català ha premiat la publicació per contribuir a fer créixer el lleure educatiu durant 50 anys

01.12.21

Temps de lectura: 2 minuts

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha guardonat la revista Estris per la seva trajectòria. L'Associació distingeix l'Estris per estar al peu del canó de l'educació en el lleure durant cinquanta anys. En un moment complicat per a les publicacions impreses, Estris rep el reconeixement d'una de les institucions més rellevants de la premsa catalana.

El director de l'Estris, Xavi Nus, ha pujat a rebre el premi a l'escenari de la 21a gala Nit de les Revistes i la Premsa en Català. El premi coincideix amb l'inici dels diferents actes i especials que la revista farà per commemorar els cinquanta anys de vida. Sense anar més lluny, el proper número recollirà els millors moments de la trajectòria de la publicació, en un especial amb diferents personalitats que han passat per la revista.

Estris porta 50 anys acompanyant els monitors i caps d'esplais i caus d'arreu de Catalunya

Reivindicació del paper de les revistes i la premsa en català

La 21a Nit de les revistes i Premsa en Català també ha defensat l'ús del català davant de l'emergent preocupació que hi ha pel seu retrocés generalitzat arreu del territori. La celebració, doncs, també ha defensat i reivindicat "el paper de totes les revistes que aposten per la llengua catalana i contribueixen, així, a fer possible una oferta mediàtica de qualitat en aquesta llengua", tal com diuen membres destacats de l'APPEC.

La revista Camacuc, el Diari de Girona, L'Eco de Sitges i la web Fosbury.cat són algunes de les altres publicacions que han estat premiades per l'APPEC.

ETIQUETES

Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: