EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Juliol de 2020
14/06/2019 09:48h
1195 persones localitzades dormint al carrer de Barcelona
En total han participat 549 persones al cens d’Arrels Fundació
#CensSenseLlar
#CensSenseLlar

La nit de dimecres a dijous, es va realitzar la quarta edició del #CensSenseLlar a Barcelona. Una iniciativa d’Arrels Fundació que va comptar amb 549 persones voluntàries que van recórrer 61 barris de la ciutat.

 

Durant el recompte van localitzar 1.195 persones dormint al carrer. D’aquestes, 339 van participar a l’enquesta que servirà per realitzar un radiografia de la situació d’aquestes persones i conèixer el grau de vulnerabilitat que pateixen. Aquesta xifra supera un 25% la de l’any passat que es van comptabilitzar 956 persones.

 

El cens de moment ja deixa unes dades com que a Sant Andreu ha augmentat la xifra de persones dormint al carrer. Arrels Fundació presentarà en uns dies els resultats del cens.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC