20.000 infants i joves de Catalunya participaran als campaments escoltes d’aquest estiu

20.000 infants i joves de Catalunya participaran als campaments escoltes d’aquest estiu

S’organitzen prop de 700 campaments entre juny i agost

26.06.18

Temps de lectura: 3 minuts

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge organitza per aquest estiu gairebé 700 campaments d’estiu en què es calcula que hi participaran 20.000 persones. Per l’escoltisme, els campaments són la culminació del treball de tot el curs. D’aquesta manera aposten perquè aquestes activitats segueixin vinculades al projecte que s’ha desenvolupat durant tot l’any.

Les activitats previstes són campaments a la natura, rutes de muntanya, campaments fora de Catalunya o estades solidàries en camps de treball o d’aprenentatge servei. En total, hi haurà 5.000 caps per acompanyar als infants i joves en les diferents activitats i experiències d’aquest estiu.

L’escoltisme a Catalunya

L’escoltisme és un moviment educatiu juvenil que, des del voluntariat, educa en la participació democràtica i el compromís cívic, amb la natura com a espai idoni per a l’aprenentatge. A nivell mundial està format per 50 milions de persones, formant el moviment d’educació en el lleure més extens.

A Catalunya, l’escoltisme està format per més de 20.000 infants i joves i està present arreu del territori a través de 208 agrupaments. A la  Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge hi formen part Acció Escolta de CatalunyaEscoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

ETIQUETES

Estiu Campaments Escoltisme

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: