Què hi trobaràs a la nova web Estris.cat?

Què hi trobaràs a la nova web Estris.cat?

Tots els recursos i activitats, ara en obert a la nova web

10.09.21

Temps de lectura: 2 minuts

El portal Estris.cat renova la seva imatge i comença una nova era amb una web canviada i adaptada als nous temps. A partir de la setmana que ve, la revista anirà omplint-se de nous continguts formatius i d'entreteniment, tots ells amb un clar protagonista: el lleure.

Feia temps que els lectors de la revista demanàveu un canvi. Amb la nova web, la revista posa al vostre abast més recursos i més continguts que us ajudaran en el vostre dia a dia a l'esplai i el cau. El nou Estris també aposta per l'actualitat. Per mantenir als monitors i monitores de lleure informats de les últimes novetats del sector. I també per posar al vostre abast les opinions de personatges que estan d'actualitat.

Gràcies al nou format, serà més fàcil trobar tots els recursos generats pel MCECC i altres federacions de lleure, un dels reclams més comuns dels nostres lectors. Més enllà de les fitxes d'activitats, també disposeu d'especials que aborden temàtiques molt concretes i manuals pràctics que podreu aplicar als vostres centres.

Moltes de les seccions que fins ara només llegíem a la revista en paper, a partir d'ara, passen a ser visibles a la web. Lectures recomanades per tractar un tema concret, critiques cinematogràfiques amb una visió de lleure o totes les rutes que fins ara s'han fet també estaran a la revista digital.

Més protagonisme pels lectors

La Revista és oberta a tothom. Tots els educadors de lleure, monitors i caps, podeu contactar a través de estris@peretarres.org i participar de la revista. En aquesta nova etapa, guanyen protagonisme les activitats dels diferents centres de Catalunya, així com les vostres experiències i anècdotes.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: