Nou postgrau per a professionals del lleure

Nou postgrau per a professionals del lleure

La Fundació Pere Tarrés estrena un Expert Universitari per aprofundir en els àmbits de l'oci educatiu i l'acció sociocultural

15.09.21

Temps de lectura: 1 minuts

La Fundació Pere Tarrés (FPT) presenta un nou Expert universitari -un tipus de postgrau- per a totes aquelles persones que hagin estudiat alguna de les branques de l'àmbit social i que vulguin aprofundir en el camp del lleure i de l'acció social. Aquesta titulació s’adreça a persones interessades a aprofundir en l’àmbit del lleure educatiu i l’acció sociocultural des de perspectives diverses (interculturalitat i immigració, inclusió social, arts i cultura, esports, animació turística, educació ambiental) i per a totes les edats.

El títol d'Expert combinarà el treball en l'aula virtual amb dues sessions sincròniques. Per un cantó, una a l'inici de cada mòdul, per contextualitzar-lo. Per un altre, una darrera classe per analitzar casos pràctics i tancar el tema en qüestió.

Amb aquest Expert, els monitors i monitores de lleure -amb titulació universitària- poden ja aprofundir més en la tasca que fan, mitjançant un curs que potencia la reflexió i la investigació.

Ja està tota la informació disponible al portal de la facultat d'Educació Social i de Treball Social de la FPT. Des d'allà també es pot fer la preinscripció.

ETIQUETES

Monitors Esplai Formació Educació en el lleure Acció social

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: