Nil Moliner: "El cau ha marcat la meva vida personal i professional"

Nil Moliner: "El cau ha marcat la meva vida personal i professional"

Recordem la conversa que Estris va mantenir amb el cantant uns anys enrere

15.10.21

Temps de lectura: 3 minuts

Nil Moliner, malgrat la pandèmia, ha tirat avall totes les portes. Ja fa temps que està consolidat com un dels cantants i compositors més coneguts i seguits del país, sobretot entre els més joves. Amb les entrades dels propers concerts a Catalunya esgotades, recordem la conversa que el cantant va mantenir amb l'Estris el 2018.

En Nil Moliner de llavors treia el que seria el seu primer gran èxit nacional "Hijos de la Tierra". Ens parlava dels seus inicis en la música, del poder de les xarxes socials dins del mundillo de la música, tal com diu ell, i, com no podia ser d'altra manera, del seu pas com a infant i cap del cau de Sant Feliu. Durant la conversa podeu veure un Nil que als seus 25 anys "desbordava energia, feliç, i conscient que el volum de seguidors del seu Instagram no depèn únicament de la seva proposta musical", segons la mateixa autora de l'entrevista, Clara Llimona.

El setembre de 2018, Nil Moliner començava a fer-se veure pel món de la música, malgrat haver començat a picar pedra molt abans. "Em flipa molt", deia quan li preguntàvem per com se sentia en veure's als cançoners dels esplais i caus. I és que ell, amb tan sols nou anys, ja va entrar a Llops de l'Agrupament Escolta i Guia Senyora de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat.

El cau ha marcat la seva vida, tant professional com personal, ens comentava. "El lleure deixa empremta", diu el cantant a l'entrevista. També va ser cap del seu cau, experiència que recorda apassionant i com "un pas natural un cop has passat per totes les branques", malgrat que és inevitable "plantejar-te que seràs referent i responsable d'uns nens...".

En aquesta entrevista en Nil parla de com veu ell la societat. Societat que encara no havia estat afectada per la Covid-19, però que tenia molts punts en comú amb l'actual. "M'agrada omplir les sales per la meva música" explica durant la conversa. Així i tot, lamenta el fet que les xarxes socials a vegades falsejant la realitat. "Seguim la gent pel que mengen o pels viatges que fan o perquè són guapes", diu. "M'agrada que la meva música sigui protagonista, però potser hi ha gent que em segueix per la meva gorra".

En fi, veiem un Nil alegre i actiu com les seves cançons. Com les d'ara i com les del 2018, moment en què va gravar l'entrevista. Si vols saber què més pensa del lleure i de la fama o del món de la música, dona-hi un cop d'ull a l'entrevista.

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: