Rita Roig i Paula Carreras presentaran els Premis de l'Associacionisme Juvenil

Rita Roig i Paula Carreras presentaran els Premis de l'Associacionisme Juvenil

Les presentadores de "Gent de merda" conduiran la gala del CNJC, que tornarà a ser presencial

12.11.21

Temps de lectura: 3 minuts

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) ha anunciat que el 26 de novembre s'entregaran els Premis de l'Associacionisme Juvenil de forma presencial. Les periodistes Paula Carreras i Rita Roig conduiran l'acte que dona a conèixer els premiats, que esperen amb il·lusió aquests reconaixements. Les dues comunicadores han esclatat amb el podcast "Gent de merda", un dels programes a la carta més seguits pel públic jove aquí a Catalunya.

Des de l'organització dels premis celebren tornar a la normalitat de l'acte, ja que les últimes edicions han hagut de ser en format digital fruit de les restriccions forçades per la pandèmia. L'objectiu enguany, doncs, és poder premiar bones iniciatives i alhora celebrar que "les entitats juvenils continuen ben actives, participant, lluitant pels nostres drets i transformant el país", segons diuen des del CNJC.

La gala serà a les 19h a l'Auditori de l'espai Calàbria de Barcelona. L'acte, més enllà de descobrir els guanyadors de la 19a edició d'aquests premis, també servirà per repassar allò que s'ha fet des del Consell aquests darrers mesos. L'organització espera poder celebrar una jornada festiva que representi, alhora, "la pluralitat i diversitat del teixit associatiu català".

La Monifesta't, guardonada durant la gala de l'any 2019

La Monifesta't, guardonada durant la gala de l'any 2019

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: