Àlex Sastre: "Soc més de colònies que de campaments"

Àlex Sastre: "Soc més de colònies que de campaments"

Coneixem a un dels màxims responsables polítics de la gestió del lleure educatiu

16.11.21

Temps de lectura: 4 minuts

Ara a l’octubre totes les entitats de lleure han engegat un nou curs carregat d’optimisme. Després d’haver hagut de parar l’any passat durant uns mesos i després de viure un estiu complicat, els monitors i caps volen reviure les activitats amb la màxima normalitat possible, malgrat saber la situació que encara tenim. Amb tot això sobre la taula, l'Estris conversa amb el Director General de Joventut, Àlex Sastre.

Poc abans de començar la cinquena onada de la COVID-19, a l’estiu, el nou Govern de la Generalitat el va posar al capdavant del departament que gestiona les activitats de lleure a Catalunya. L’Àlex, que prefereix reivindicar el seu passat com a professor d’institut que el de portaveu de Junts a l’Ajuntament de Granollers, tot i sentir-se'n també satisfet, ens rep al seu despatx. És un despatx gran que contrasta amb el seu tarannà: l’Àlex és un polític jove i proper, que prefereix fugir del tracte de vostè i que no renega del seu passat.

Coneixem, doncs, el costat més personal del nou responsable polític del lleure educatiu. Li agrada més anar de colònies o campaments, viatjar per casa o marxar fora, portarà els seus fills al cau o a l'esplai?

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'Estris 241, que aviat sortirà a la venta!

ETIQUETES

Educació en el lleure Joves Covid-19 Colònies Estiu Infància

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: