La trobada formativa d’Escoltes Catalans bat el rècord d’assistència

La trobada formativa d’Escoltes Catalans bat el rècord d’assistència

La TROFO ha recuperat la presencialitat i hi han participat més de 500 caps de l’associació

14.03.22

Temps de lectura: 2 minuts

Al voltant de 500 caps d’Escoltes Catalans [EC] s’han reunit dissabte 12 de març al Vendrell per reforçar els seus coneixements i donar resposta a les necessitats dels agrupaments. La Trobada Formativa [TROFO] és un dels moments més marcats en el calendari de l'associació. Enguany, la trobada ha recuperat la presencialitat, després que l’última edició fos en format virtual.

Tal com diuen des d’EC, aquesta TROFO ha estat “la més multitudinària dels últims anys”, fet que demostra, de nou, les ganes que hi ha als agrupaments de tronar a la normalitat educativa. Malgrat tot, encara no s’ha pogut celebrar com en altres edicions; Escoltes Catalans ha optat per un format reduït, reunint-se només dissabte i adoptant les precaucions pertinents.

Durant el matí els caps han parlat sobre el mètode escolta, temàtica que centrava l’edició d’enguany. Els participants han debatut sobre “què és, el com i el perquè apliquen el mètode”, tal com expliquen a la web de la federació.

La jornada també ha acollit el SALT, la trobada dirigida als joves a partir de disset anys i que fan l’última etapa educativa dins de l’agrupament.

 

Foto: Web d'Escoltes Catalans

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: