La Generalitat destinarà 250.000€ més a beques per participar en activitats de lleure

La Generalitat destinarà 250.000€ més a beques per participar en activitats de lleure

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ho ha comunicat a la Festa Esplai de Fundesplai al Prat de Llobregat

10.05.22

Temps de lectura: 1 minuts

El departament de Drets Socials incrementarà al voltant d'un 40% la partida pressupostària que destina a la convocatòria de subvencions adreçada a les beques d'infants per participar en activitats de lleure, passant de 600.000€ a 850.000€. El departament calcula que aquesta ajuda —que entrarà en vigor, asseguren, aquest mateix estiu— beneficiarà uns 10.000 infants i adolescents.

Ho ha anunciat la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, a la Festa Esplai que organitza Fundesplai al Prat de Llobregat. Cervera assegura que aquestes ajudes garanteixen que «els infants i adolescents de famílies vulnerables i en risc d'exclusió social tinguin l'estada becada en activitats de lleure».

Més monitors i monitores a l'estiu

El departament de Drets Socials també diu, en un comunicat a la seva web, que convocarà una nova subvenció de 300.000€ per la contractació de «monitors i monitores especialitzats en la participació d'infants amb discapacitat a les activitats de lleure». En aquest sentit, Cervera ha reblat, durant la seva compareixença a la Festa Esplai, que «avancem per garantir el dret al lleure, especialment d'aquells infants més vulnerables, fent créixer aquelles subvencions i beques vinculades a aquesta participació».

 
Foto: La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, a la Festa Esplai | Foto: Dept. Drets Socials

ETIQUETES

Educació en el lleure Vulnerabilitat

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: