Parlem de Bon Tracte

Parlem de Bon Tracte

Arriba un nou Estris amb convidades de luxe, les humoristes Ana Polo i Oye Sherman

27.06.22

Temps de lectura: 1 minuts

Assetjament sexual infantil, maltractament, dominació... són paraules molt comunes. En canvi, bon tracte no ho és tant. L’Elisenda González, especialista en protecció infantil, diu que és molt important canviar la visió i ens anima a comprendre què és això de bon tracte i a pensar que és molt més que una paraula antagònica a les altres. Cal educar des de la proactivitat, evitant generar espais incòmodes per als infants o riscos personals.

A la Revista Estris 245, El Bon Tracte, aprofundim en aquest terme, en la nova llei estatal de protecció de l’infant, en com tractar l’assetjament i molt més. Tot allò necessari, doncs, per construir una infància segura.  

També presentem cinc fitxes d'activitats que ens poden servir per tractar aquest i altres temes amb els infants. Recomanem recursos formatius sobre abús infantil i guies que faciliten la tasca del dia a dia del centre.

A les altres seccions habituals, com el Manual, expliquem com aprofitar els espais quotidians que hi ha a l'esplai i al cau per educar i fer participar l’infant. A més, com sempre, l'espai natural presenta una nova ruta. En aquest cas, en Pau Pujol ens porta a la Vall de Boí. I als racons finals coneixem la Júlia Florences, filòloga catalana i membre del Consell Directiu del MCECC.

Entrevista a Oye Polo

Les humoristes Ana Polo i Maria Rovira, alies Oye Sherman, expliquen a la revista com van arribar al món de la comèdia i quin estil els agrada. Totes dues provenen del món del Cau, una de les millors etapes, diuen, de les seves vides. Amb elles parlem de lleure, de comèdia, feminisme i del català, entre moltes altres coses.

Les humoristes Maria Rovira i Ana Polo triomfen amb el seu podcast Oye Polo. 

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: