Quart concurs de vídeos per a un consum responsable

Quart concurs de vídeos per a un consum responsable

Arriba una nova edició del certamen del Dia Mundial del Consumidor

19.01.23

Temps de lectura: 4 minuts

Amb motiu del Dia Mundial del Consumidor 2023 (15 de març), arriba la quarta edició del Concurs de Vídeos Consum, amb el propòsit de promoure un model de consum més sostenible per a tothom. Per participar-hi, les càpsules audiovisuals -d'entre minut i mig i dos minuts- han d'explicar les accions dutes a terme, dia a dia, per promoure el consum responsable.

Cada centre educatiu pot participar amb el seu alumnat. Les iniciatives compartides poden ser fetes en el mateix centre educatiu o ocupacional, al municipi o en espais de la vostra comunitat, en la qual es promou i practica el consum crític i conscient.

Entre els guanyadors es repartiran 5 premis de 1.000 euros cadascun. En el següent web podeu trobar les bases del certamen, les quals expliquen que els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU són "una crida universal a l'acció per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i reduir les desigualtats.

La iniciativa contempla transmetre valors com ara reparar i reutilitzar abans de llençar i evitar el malbaratament, entre altres propostes, per contribuir a ser consumidors/es responsables. Concretament, el concurs se centra en l'ODS 12.

La data d'inscripció és fins al 28 de febrer, i per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a l'adreça institucional@consum.es en el qual s'indiqui el nom del centre educatiu, les dades de contacte, el municipi, la comunitat autònoma a la qual es pertany i el nivell educatiu que participa en el concurs.

El termini per presentar els treballs -vídeo i fitxa- finalitza el 15 de març i cal enviar-los a l'adreça de correu electrònic institucional@consum.es, també.

👉 Podeu ampliar més informació en la següent adreça, on a més de les bases es pot trobar la fitxa de treball a presentar, entre altres materials d'utilitat.

ETIQUETES

Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: