Oberta la convocatòria als Premis de Civisme 2023

Oberta la convocatòria als Premis de Civisme 2023

Arriba una nova edició del certamen impulsat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials

23.01.23

Temps de lectura: 3 minuts

La convocatòria dels Premis de Civisme 2023 està oberta amb una nova edició impulsada per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials. 

Al certamen, que s'estructura en cinc guardons, es poden presentar obres, memòries i/o treballs, i l'objecte és premiar accions que es duguin a terme en l'àmbit del civisme, entenent-lo com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa. La iniciativa també promou els valors i els principis que potenciïn la cultura cívica i la perspectiva de gènere. Així doncs, aquest ideari resta obert a les reflexions i aportacions que plantegin els candidats als premis.

Mitjançant el següent enllaç podem accedir a les bases del certamen, el formulari per presentar i tota la informació necessària. Les modalitats són: 41è Premi de Civisme Serra i Moret, Premis de Civisme a l'actuació juvenil. 37è Premi Jaume Ciurana, 28è Premi de Civisme als mitjans de comunicació, 8è Premi de Civisme a la innovació i 2n Premi de Civisme a la virtut civil i la cohesió social.

El termini per presentar obres, memòries i/o treballs fins al dilluns 6 de març de 2023 a les 14 h. Davant de qualsevol consulta, podeu contactar per correu electrònic a l'adreça premiscivisme.dretssocials@gencat.cat -bústia de Civisme-.

ETIQUETES

Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: